• Verwachte oplevering vierde kwartaal 2016
  • Koopprijzen tussen de €145.000,- en €308.000,- v.o.n.
  • Inschrijving is gesloten
  • Huur vrije sector tussen de €719,- en €1.283,- per maand

De Cypressen

In Beverwijk, aan de rand van de Bomenbuurt, net achter winkelcentrum De Plantage, verrijzen twee mooie appartementencomplexen: De Cypressen. De complexen komen aan de Cypresstraat, de nieuwe naam voor de huidige Pieter Verhagenlaan.

De Cypressen worden de blikvangers van zowel de Bomenbuurt als de Plantage. Dit gebied ondergaat op dit moment een ware metamorfose en wordt ruimer, groener en gezelliger.

Licht en modern

De architectuur is een tikje statig, maar vooral licht en modern. Er is een grote variatie aan woningtypen. Uniek aan dit project is dat u zelf kunt bepalen of u een appartement koopt of huurt. Pré Wonen speelt hiermee in op de individuele wensen van de toekomstige bewoners. U bepaalt wat voor u de beste oplossing is.

De appartementen zijn gelegen op het zuidwesten, zodat u vrijwel de hele dag op uw balkon of terras van de zon kunt genieten

Luxe appartementen

De Cypressen bestaan uit twee identieke gebouwen met elk 21 woningen. De gebouwen staan los van elkaar, waardoor veel licht en ruimte wordt gecreëerd en ze zijn zowel van buiten als van binnen volledig aan elkaar gespiegeld. Op de begane grond komen drie twee- en driekamerappartementen met een verhoogd terras. Op de eerste tot en met de derde verdieping worden vijftien driekamerappartementen gebouwd. De bovenste verdieping krijgt drie schitterende, ruime penthouses met een enorm terras.

De woningen zijn luxe uitgevoerd. Wat te denken van een prachtige kwaliteitskeuken (merk Bruynzeel), inclusief alle moderne inbouwapparatuur. Zoals een afzuigkap, kookplaat, koelkast, vaatwasser en eengreepsmengkraan. De kleur en uitvoering van de keuken bepaalt u natuurlijk helemaal zelf. Diverse opties zijn tegen meerprijs mogelijk.

Het sanitair is van hetzelfde hoge ­niveau: een heerlijke inloopdouche met glazen wand, fraaie wandtegels (merk Mosa) en de rest van het sanitair zijn ronduit luxe te noemen.

Ontdek de appartementen Zal ik huren of kopen?