• Verwachte oplevering vierde kwartaal 2016
  • Koopprijzen tussen de €145.000,- en €308.000,- v.o.n.
  • Inschrijving is gesloten
  • Huur vrije sector tussen de €719,- en €1.283,- per maand

Huren of kopen?

Moet ik kopen of huren? De huidige woningmarkt biedt veel mogelijkheden bij koop, maar huren heeft ook zo zijn voordelen. De keuze voor koop of huur is heel persoonlijk en is afhankelijk van uw financiële ­situatie of levensfase. Er is dus geen goed of slecht.

Het is zo gebruikelijk bij nieuwbouw, dat de ontwikkelaar bepaalt of een nieuw te bouwen complex koop of huur wordt. U als klant maakt dan een keuze en u zoekt daarna de woning die bij u past. U koopt dan misschien uw favoriete woning, terwijl huren misschien een betere keuze is. Of u kiest juist voor huren. Maar kopen is in uw situatie misschien veel verstandiger!

Een uniek concept van Pré Wonen

Bij Pré Wonen denken wij dat dit anders en vooral beter kan. Daarom ­introduceren wij een uniek ­concept voor het nieuwbouwproject De Cypressen. Elk appartement in dit statige complex is zowel te koop als te huur. Hiermee bieden wij u een woning op maat, waarbij u zelf bepaalt of u gaat kopen of huren. U maakt de keus! Vindt u het kopen van de woning op dit moment een te grote stap, dan kunt u ook eerst huren en de woning later kopen. Zo heeft u de tijd en gelegenheid om bijvoorbeeld eerst nog te sparen.

U hoeft het niet
alleen te doen

U heeft er wellicht nooit over nagedacht om te gaan kopen omdat u al jaren huurt. Of u wilt de opbrengst van uw huidige woning veilig stellen door opnieuw te kopen. Allemaal vragen die ontstaan door deze nieuwe keuzemogelijkheid. De keuze tussen huur of koop hoeft u dan ook niet alleen te maken. Onze makelaars helpen u graag hierbij.

  • Lees verder

    Het is ook mogelijk om een woning in De Cypressen eerst te huren en dezelfde woning later te kopen. In het huur­contract wordt opgenomen op welke wijze de koopsom in dat geval zal worden vastgesteld. Pré Wonen hanteert hiervoor de ‘derden’ taxatie. Hierbij wordt door ieder van de betrokken partijen een taxateur aangewezen. Als deze taxateurs geen overeenstemming bereiken over de waarde zal een derde taxateur hierover uitsluitsel bieden.

    Wilt u meer weten over deze optie? In een persoonlijk gesprek vertellen wij u er graag meer over.

Huren of kopen? Zo werkt het