• Verwachte oplevering vierde kwartaal 2016
  • Koopprijzen tussen de €145.000,- en €308.000,- v.o.n.
  • Inschrijving is gesloten
  • Huur vrije sector tussen de €719,- en €1.283,- per maand

Omgeving

Nieuwbouwproject De Cypressen wordt gebouwd op de grens van de Bomenbuurt en de Plantage. De Bomenbuurt is bijzonder geliefd onder Beverwijkers. In de slingerende straten met karakte­ristieke jaren ’30 woningen en grote, oude bomen is het dan ook rustig en fijn wonen. Vanuit de appartementen in De Cypressen kijkt u straks uit op deze lommerrijke buurt.

De buurt in beweging

De wijken rondom de Cypressen zijn echte woonwijken, met een zeer gevarieerd karakter. Er is veel nieuwbouw, maar de buurt heeft ook mooie straten die tot de oudste van Beverwijk behoren. Gezinnen, ouderen en jongeren wonen er gezellig door elkaar.

De buurt is volop in ontwikkeling, krijgt een echte opfrisbeurt. Er wordt gesloopt, gerenoveerd én nieuw gebouwd. De eerste nieuwe woningen verschenen aan de Beukenstraat. In 2014 werden­ nieuwe eengezinswoningen opgeleverd aan de Oostertuinen en de Wijk aan Duinerweg.

Op de Plantage, op de hoek van de Florastraat bouwt Pré Wonen een geheel nieuw appartemencomplex: De Populier. Onder dit complex komen een apotheek en een huisartsenpraktijk.

En daarmee is het nog niet klaar. De hoge portieketageflats tegenover de Cypressen worden vervangen door lage eengezinswoningen. Ook dit deel van de wijk krijgt een geheel nieuwe, groene uitstraling. De bewoners van De Cypressen krijgen dus een ruim en groen uitzicht.

Alle voorzieningen om de hoek

Winkelcentrum Plantage kent naast een grote, geheel vernieuwde supermarkt een aantal zeer kwalitatieve speciaalzaken. Uit de wijde omgeving komen mensen daarnaartoe voor het vers-aanbod. Voor ­bewoners van De Cypressen liggen deze winkels straks gewoon op loopafstand.

De buurt heeft ook een divers aanbod aan basisscholen, peuterspeelzalen, sport­verenigingen en speelplekken. Voor ­kinderen is er een grote ouderwetse speeltuin en ­jongeren kunnen zich lekker uitleven in de ­Johan Cruijff-court.

Ontdek de appartementen Zal ik huren of kopen?